Over Hello risk

Kennismaking

Welkom bij hello risk, een jong bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van riskmanagement, bedrijfscontinuïteit, crisisplanning, RI&E uitvoering en veiligheidsinspecties. Met een 30-jarige achtergrond in de financiële wereld, een bedrijfseconomische opleiding, hands-on mentaliteit en een passie voor het willen helpen van ondernemers en bedrijven ben ik u graag van dienst.

Wat levert risk management u op?

Op deze site geef ik u veel informatie over wat risk management nu eigenlijk is, wat je er als bedrijf aan hebt en het belangrijkste, wat levert risk management nu eigenlijk op. Ik vertel je ook met welke tijdsinvestering je rekening kunt houden als je risk management wilt implementeren in je bedrijfsvoering en welke stappen je als ondernemer zelf kunt zetten om een geïmplementeerd riskmanagementbeleid up-to-date te houden in je onderneming.

Wilt u ook weten wat risk management, een goed crisisplan, of bedrijfscontinuïteitsplan u kan opleveren, reageer dan via onderstaand formulier en ik neem zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op.