Welkom bij Hello risk! Een innovatief riskmanagement bedrijf

Riskmanagement hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Ik hoor vaak dat veel mensen bij riskmanagement het idee hebben dat dit een ingewikkeld en zwaar traject is. Ze zien fancy xls-sheets met formules, rijen met bepalingen die ze moeten volgen of voorschriften die geïmplementeerd moeten worden. Al die zaken hoor ik vaak als reden om riskmanagement links te laten liggen. Zonde! Riskmanagement is niet ingewikkeld, het is niet lastig om te implementeren en het is al helemaal niet de bedoeling om te stoppen met ondernemen of risico’s te nemen. Sterker nog, riskmanagement helpt je juist met het benutten van kansen en het herkennen van bedreigingen zodat je zelf kunt bepalen of je een beslissing wel of niet neemt.

  • Brengt de beslissing je dichter bij het behalen van je doelstelling?
    • super, altijd doen
  • Of kom je verder van je doel af?
    • is er een andere manier om via deze weg bij je doel te komen?
    • kun je bij je doel komen als je extra maatregelen neemt? 

Als iets niet direct lukt heb je niet gefaald

Werkt de ene manier niet, dan betekent dit niet dat je gefaald hebt, nee dan betekent het alleen dat je de juiste manier nog niet gevonden hebt. Aan de slag dus om een manier te vinden die wel werkt.

Risicomanagement zoals het bedoeld is

Hello risk maakt van risk management geen zwaar proces. Met onze tips over hoe je de innovatieve werkwijze kunt implementeren kun je vrijwel direct van start. Ga aan de slag met onze methodiek en creëer risicobewust personeel. Behaal sneller je doelstellingen met minder faalkosten en verbeter je bedrijfscontinuïteit. Wil je hier meer over weten?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *