Dit is het privacybeleid van hello risk.

Wie zijn wij

Ons site-adres is: https://www.hellorisk.nl. hellorisk is gevestigd aan de Kakebeen 47 te Krimpen aan de Lek en is te bereiken via email gertpeter@hellorisk.nl of telefonisch 06-80042473

Op deze pagina informeer ik jullie over het beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruik en verwerken van persoonlijke gegevens als je van mijn diensten gebruik maakt.

Ik zal je informatie niet gebruiken of delen met andere partijen, behalve zoals beschreven in dit Privacybeleid.

Ik gebruik je persoonlijke gegevens voor het leveren en verbeteren van de service. Door de service te gebruiken, ga je akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit beleid. Tenzij anders gedefinieerd in dit Privacybeleid, hebben de termen die in dit privacybeleid worden gebruikt dezelfde betekenis als in onze algemene voorwaarden.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Tijdens het gebruik van onze service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie (“Persoonlijke informatie”) kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

  • je naam
  • je emailadres
  • je telefoonnummer
  • je adres

Hello risk treedt op als de verwerkingsverantwoordelijke van de persoonlijke informatie die je ons verstrekt. Wij verzamelen alleen normale persoonsgegevens van je. Bijzondere persoonsgegevens of locatiegegevens worden door ons niet verzameld of verwerkt.

Hello risk heeft deze basis persoonsgegevens van u nodig om uw verzoek tot informatie of het afnemen van een dienst te kunnen realiseren. Indien u een product in onze webwinkel bestelt verwerken wij ook uw betaalgegevens om deze aankoop te kunnen verwerken.

We verzamelen informatie die uw browser verzendt wanneer u onze service bezoekt (“loggegevens”). Deze loggegevens kunnen informatie bevatten zoals het Internet Protocol (“IP”) -adres van uw computer, browsertype, browserversie, de pagina’s van onze service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina’s is doorgebracht en andere statistieken.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we jouw gegevens delen

We kunnen externe bedrijven en personen inschakelen om onze service te vergemakkelijken, de service namens ons te verlenen, service gerelateerde services uit te voeren of om ons te helpen analyseren hoe onze service wordt gebruikt.
Deze derden hebben alleen toegang tot je persoonlijke gegevens om deze taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor enig ander doel te gebruiken.

Voor alle door jou verstrekte persoonsgegevens geldt dat deze wordt verwerkt op onze server in Nederland. 3-en hebben geen toegang tot deze gegevens tenzij wij je gegevens in het kader van een juridische procedure moeten overdragen.

Beveiliging

De veiligheid van je persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van verzending via internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om je persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Hoe lang we jouw gegevens bewaren

Op basis van diverse wetgeving zijn wij verplicht je persoonsgegevens voor bepaalde termijnen te bewaren. Wij conformeren ons aan de van toepassing zijnde wetgeving en gebruiken de genoemde termijnen als maximum termijnen.

De door jou verstrekte informatie die wij gebruiken voor marketing doeleinden wordt door ons verwerkt tot het moment dat je ons aangeeft dat je onze marketing uitingen niet langer wenst te ontvangen.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je op enige moment van mening bent dat de informatie die wij van jou verwerken niet correct is, kun je ons verzoeken om inzage in je gegevens, deze gegevens te corrigeren of te verwijderen. Als je een klacht wilt indienen over hoe wij met jouw persoonsgegevens om zijn gegaan kun je contact opnemen met onze functionaris gegevensbescherming die jouw klacht verder zal onderzoeken. Onze FG is te bereiken via infoavg@hellorisk.nl

Als je niet tevreden bent met onze reactie of als je van mening bent dat wij jouw persoonsgegevens niet in lijn met de AVG verwerken kun je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waar we jouw gegevens naartoe sturen

Onze service kan links bevatten naar andere sites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar de site van die derde partij geleid. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te bekijken.
We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of services van derden.

Van welke derde partijen we gegevens ontvangen

Hello risk ontvangen geen aanvullende gegevens van derde partijen. De gegevens die wij van jou verwerken worden door ons ook niet met derde partijen gedeeld.

Wat voor geautomatiseerde besluitvorming en/of profilering we doen met gebruikersgegevens

Er wordt door hello risk geen gebruik gemaakt van geautomatiseerde besluitvorming e/o profilering

Privacy van kinderen

Onze service is niet bedoeld voor personen onder de 16 jaar (“kinderen”).
We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van kinderen onder de 16 jaar. Als je een ouder of voogd bent en je weet dat je kind ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, neem dan contact met ons op. Als we ontdekken dat een kind jonger dan 16 jaar ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, zullen we dergelijke informatie onmiddellijk van onze servers verwijderen.

Naleving van wetgeving

We zullen uw persoonlijke informatie vrijgeven indien dit wordt vereist door de wet of indien ik hiertoe gedwongen ben, bijvoorbeeld op grond van een dagvaarding.

Wijzigingen aan dit Privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen je op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.
Je wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te bekijken op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst

fingerprint hello risk
Chat openen
1
Hulp nodig, of heb je een vraag?
Hallo,
Welkom bij hello risk, waarmee kan ik je helpen?